Australian avoimet 2021 – ilmainen tennis live stream & aikataulut

australian avoimet live stream 2021 australian open televisiointi ohjelma - pallomeri.net

Australian avoimet 2021 – tai Australian Open, kuten virallinen nimi kuuluu – pääsee vauhtiin 8. helmikuuta. Tässä live stream turnaukseen, sekä muuta yleistä infoa!

Turnaus järjestetään tällä kertaa poikkeuksellisella aikataululla, sillä perinteinen tammikuun alkamispäivämäärä on vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi vaihtunut helmikuun puolelle.

Hienoa on se, että turnauksessa päästään hieman haistelemaan taas normaalia ilmapiiriä, sillä yleisöä päästetään stadioneille jo varsin runsainkin mitoin.

Emil Ruusuvuori mukana Australiassa

Turnauksen mielenkiinnon nostaa pilviin se fakta, että Emil Ruusuvuori on mukana taistelemassa maailman parhaiden joukossa.

Mainos alkaa

Ruusuvuori aloitti kautensa Antalyan ATP-turnauksessa tammikuussa, jossa hän kaatoi avauskierroksella Jiri Veselyn, mutta Stefano Travaglia oli toisella kierroksella liian kova vastus. Suomalaispeluri on kuitenkin osoittanut jo kuuluvansa huipputasolle, mistä kielii hänen top-100:aan kivunnut maailmanlistan sijoituksensakin.

Viime kaudella hän pääsi pelaamaan uransa ensimmäiset Grand Slamit: Ranskan avoimissa noutaja tuli avauskierroksella, ja US Openissa puolestaan Ruusuvuoren tie katkesi toisella kierroksella norjalaista Casper Ruudia vastaan. Hyvä tavoite alkavaan turnaukseen voisikin olla lähteä pelaamaan uran toistaiseksi parasta Grand Slam -turnausta!

Live Stream ja televisiointi:

Australian Openin kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Television puolella voit seurata turnausta Eurosportin kanavien, Eurosport Playerin sekä Discovery+ -palvelun kautta. Turnauksen ratkaisuottelut on nähtävillä myös TV5-kanavalla.

Australian avointen aikataulu & ohjelma:

Kuten jo yllä mainittiin, turnaus oli alunperin tarkoitus järjestää tammikuussa, mutta koronatilanne pakotti siirtämään alkua heinäkuun puolelle. Viimeisimmän tiedon mukaan pelit Melbournessa pääsevät vauhtiin maanantaina 8. helmikuuta, jolloin niin miesten kuin naistenkin kaksinpelin pääsarjat pääsevät vauhtiin – nelinpelejä unohtamatta.

Miesten puolella hallitseva mestari on Novak Djokovic, joka on juhlinut voittoa jo peräti 8 kertaa. Naisissa mestaruutta puolustaa Sofia Kenin.

Tämän vuoden mestarit ovat selvillä sunnuntaina 21. helmikuuta. Australian avointen 2021 kaaviot löydät näppärästi turnauksen virallisilta sivuilta.

Miten Emil Ruusuvuori pärjää Djokovicin, Nadalin, Thiemin, Zverevin, Tsitsipasin ja muiden joukossa? Sitä pääsemme jännittämään 8. helmikuuta käynnistyvän kaksiviikkoisen aikana!

Australian avoimet 2021 -fiilistelyä | Australian Open: