Emil Ruusuvuori Australian avoimet 2020 – ohjelma ja aikataulut

Emil Ruusuvuori live stream Australian avoimet open 2020- pallomeri.net

Australian avoimet on tänä vuonna mielenkiintoisempi kuin pitkään aikaan, sillä mukana on myös mahtavasti viime aikoina suorittanut Emil Ruusuvuori.

Ruusuvuoren matka kohti pääsarjaa alkaa karsinnoista. Tältä sivulta löydät Ruusuvuoren karsintaohjelman – sekä myös tietoa pääsarjan otteluista, jos ja kun hän sinne asti selviää.

20-vuotias suomalaispeluri aloitti vuoden 2020 mahtavasti, sillä hän eteni Canberran ATP Challenger -kisassa aina finaaliin asti. Matkan varrella kaatui muiden muassa nuorten tähtien ATP Next Gen -finaaliturnauksen marraskuussa voittanut Jannik Sinner, joka on tällä hetkellä (13.1.) maailmanlistalla sijalla 79.

Mainos alkaa

Vaikka Ruusuvuoren turnaus päättyikin finaalitappioon Philipp Kohlschreiberille, nousi suomalaisenkin sijoitus ATP-listalla lähes 20 sijaa. Ruusuvuoren nimi löytyy nyt sijalta 104, mikä on hänen uransa tähän saakka paras rankkaus.

Australian avoimet – Emil Ruusuvuori: Karsinnat & aikataulut

Ruusuvuori on sijoitettu 128 pelaajan karsintakaaviossa 4. sijalle. Tämä sijoittaminen tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että vastukset ovat helpompia – tai ainakin hyvin korkean sijoituksen pelaajia maailmanlistalla.

Karsintoja pelataan yhteensä kolme kierrosta, eli päästäkseen mukaan Australian Openin pääsarjaan, pelaajan on voitettava kolme ottelua.

Huom! Coolbet tarjoaa kohteita Ruusuvuoren menestykselle aina karsinnoista lähtien. Voit muun muassa veikata, selviytyykö suomalaispeluri pääsarjaan Australian avoimissa ”kyllä/ei”-tyylisesti. Kohteisiin voit tutustua tarkemmin Coolbetilla.

Emil Ruusuvuori kohtaa karsintojen avauskierroksella argentiinalaisen Facundo Menan (ATP-204).

Toisella kierroksella vastaan asettuu voittaja ottelusta Elliot Benchetrit (217) – Steve Darcis (200).

Viimeisimpänä Ruusuvuoren tulee kukistaa joko Zhizhen Zhang (127), Dmitry Popko (184), Danilo Petrovic (167), tai Enzo Couacaud (192).

Karsintakaavion kokonaisuudessaan näet Australian avointen virallisilta sivuilta.

Emil Ruusuvuoren kaavio Australian avoimissa:

Mikäli Ruusuvuori selviytyy pääsarjaan, tähän tulee tietoa suomalaispelurin otteluista.

Australian avointen televisiointi ja live stream:

Emil Ruusuvuoren otteluita on mitä todennäköisimmin nähtävissä jo karsinnoista lähtien – ja vieläpä täysin maksutta – sillä Unibet näyttää live streamia kaikilta kentiltä, joista se vain teknisesti mahdollista on.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin sukkelasti suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Television puolella Australian avoimet näkyvät tuttuun tapaan Eurosportin sekä Eurosport Playerin välittämänä. Lisäksi niin miesten kuin naistenkin finaaliottelut näkyvät sunnuntaina 2. helmikuuta suorana lähetyksenä maksuttomalla TV5-kanavalla.

Australian Open pelataan pääsarjan osalta 20. tammikuuta – 2. helmikuuta välisenä aikana. Voisiko Emil Ruusuvuori olla jo nyt valmis järjestämään todellisen jymy-yllätyksen?