Australian avoimet 2019: Televisiointi ja aikataulut – loppuottelut näkyvät ilmaiskanavalla

ranskan Wimbledonin Indian Wells Australian avoimet Ammattilaistennis muuttuu 2019 patrik niklas-salminen - pallomeri.net

Kauden ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus Australian Open eli Australian avoimet pelataan Melbournen helteessä 14.-27.1. Eurosportin tarjonta turnauksesta on kattava. Otteluita nähdään Eurosport 1:llä, Eurosport 2:lla ja Eurosport Playerissa, jossa jokainen matsi näkyy suorana. Naisten ja miesten kaksinpelien loppuottelut 26. ja 27.1. näkyvät suorana myös maksuttomalla TV5-kanavalla.

Eurosport 1:llä selostajina toimivat Arne Six ja Arno Seiro. Asiantuntijana on Jarkko Nieminen. Eurosport 2:lla suomalaisesta selostuksesta vastaa Henry Järvinen. TV5:lle kaksinpelien loppuottelut selostaa kaksikko Arne Six ja Jarkko Nieminen.

Kansainvälisinä asiantuntijoina Australian avoimissa Eurosportilla ovat Mats Wilander, Boris Becker, John McEnroe, Barbara Schett, Patrick Mouratoglou, Marion Bartoli, Henri Leconte ja Alex Corretja. Laajalti kiitosta halki Euroopan saanut Game, Schett and Mats -ohjelma jatkuu päivittäin myös Australian avoimissa.

Mainos alkaa:

Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistunee Henri Kontisen ja John Peersin otteisiin miesten nelinpelissä. Jokainen nelinpeliottelu näkyy suorana Eurosport Playerissa ja loppuottelu Eurosport 1:llä 26.1.

Suomen tenniksen huippulupaus Otto Virtanen pelaa Australian avointen juniorisarjassa, Alexandra Anttila tavoittelee paikkaa tyttöjen juniorisarjaan karsintojen kautta. Junioriotteluiden televisioinnista ei ole vielä koko turnauksen osalta varmaa tietoa, mutta kaikki tv-tuotetut ottelut näkyvät Eurosport Playerissa. Poikien turnauksen välierät ja finaali näkyvät suorana myös Eurosportin tv-kanavien puolella 25.-26.1.

Australian avoimet 2019 – televisiointi Eurosportilla:

14.-27.1.
Eurosport 1, Eurosport 2 ja Eurosport Player
Kaksinpelien finaalit TV5:lla 26.-27.1. 10.30
Selostajina Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen. Asiantuntijana Jarkko Nieminen.

Eurosportin kanavilla on kattava tarjonta myös Australian avointen karsinnoista 8.-12.1. Eurosport Playerissa näkyy jokainen karsintaottelu suorana.

Lisätietoja www.eurosport.fi

Katso tenniksen Australian avoimet ilmaiseksi tästä!