Auston Matthewsin niskaan sataa rapaa – aloitti hässäkän, mutta katsoi vierestä, kun muut hoitivat tappelemisen

Auston Matthewsin aloittama kahakka

Toronton Auston Matthewsin toimintaa on kyseenalaistettu laajalti, kun hän aloitti kähinän, mutta antoi muiden hoitaa nyrkkihommat.

Toronto Maple Leafs voitti torstain vastaisena yönä Philadelphia Flyersin lukemin 5-2 ja ottelu äityi varsin kuumaksi kapinaksi. Ottelussa jaettiin näet miehekkäät 70 jäähyminuuttia.

Ottelun puhuttavan ryöpsähdys tapahtui kolmannen erän loppuhetkillä. Toronton tähtihyökkääjä Auston Matthews hermostui Philadelphian Travis Konecnyn taklaukseen ja huitoi tätä useaan otteeseen mailallaan. Konecny oli valmis vastaamaan teostaan ja tiputti hanskansa.

Muut Toronto-pelaajat kuitenkin ryntäsivät välittömästi puolustamaan Matthewsia tämän itse aloittamalta rähinältä. Konecny vedettiin nopeasti jäähän, kun Matthews katseli alkanutta kaaosta tyynesti vierestä.

Kun tuomarit saivat rauhoitettua tilanteen ja Konecny pääsi takaisin jaloilleen, meni Matthews uudestaan tölvimään häntä. Tälläkään kertaa Matthews ei liannut käsiään uhittelua pidemmälle, sillä Toronto-pelaajat kävivät nopeasti Konecnyn kimppuun.

Sosiaalisessa mediassa Matthewsin teoista nousi melkoinen poru ja Matthewsia on syytetty laajalti pelkuruudesta.

Auston Matthewsin toiminta tässä tilanteessa on herättänyt suuresti parranpärinää:

Katso myös: John Tavares vei Travis Sanheimia kuin märkää rättiä – päätti upean suorituksensa tuikkaamalla kiekon maaliin


Pelaajat:
Joukkueet: