Video: Koominen perhekohtaaminen NBA:ssa – Austin Rivers kerjäsi valmentajaisälleen ulosajoa

Austin Rivers Houston Rockets Doc Rivers Los Angeles Clippers NBA / Pallomeri.net

NBA-pelissä nähtiin koominen perheenjäsenten kohtaaminen, kun Austin Rivers yritti hommata vastustajaa valmentavalle isälleen Doc Riversille ulosajoa.

Houston Rocketsin ja Los Angeles Clippersin välinen ottelu oli samalla myös Riversin perheen sisäinen derby, sillä perheen pää Doc Rivers valmentaa Clippersiä ja hänen poikansa Austin Rivers puolestaan pelaa Rocketsin riveissä.

Ottelun lopussa nähtiinkin varsin huvittava tilanne, kun poika vaati isälleen ulosajoa. Doc Rivers ajautui sanaharkkaan tuomarin kanssa aikalisän käyttämisestä ja tilanne eskaloitui huutamiseksi.

Tv-lähetyksessä näkyy, miten Austin Rivers tulee taustalta mukaan tilanteeseen ja alkaa näyttimään käsillään t-kirjainta tuomariston suuntaan. T-kirjaimella hän viittasi tekniseen virheeseen, joka johtaa nimenomaan ulosajoon. Hetken vatvomisen jälkeen Doc Rivers sai teknisen virheen ja jätti kentän.

– Niin hänen kuuluikin tehdä! Ja itse asiassa näin hänet myös antamassa merkkiä, Doc Rivers totesi toimittajille poikansa toimista kysyttäessä.

– Tiesin, että se on tulossa. Olen nähnyt sen ilmeen ennenkin. Kun hän alkaa räpyttämään silmiään todella nopeasti, niin silloin se on tulossa. Yritin vain avittaa tilannetta. En halua tilanteiden eskaloituvan. Olen aina ollut rauhantekijä. Pelaamme heitä vastaan vielä kerran ennen kiitospäivää, emmekä varmaankaan mene päivälliselle silloin. Hän itse asiassa on aika herkkä tällaisissa asioissa. Mutta se oli hieno hetki ja valehtelisin, jos väittäisin, etten nauttinut siitä, naurahti puolestaan Austin Rivers toimittajille.

Austin Rivers vaatii isälleen Doc Riversille teknistä virhettä:

Katso myös: Sasu Salin nosti häikäisevällä tavalla joukkueensa voittoon Mestarien liigassa


Joukkueet: ,