Aurinko paistaa tänään myös betsaajille: Kisaturistin maanantain poiminta!

Aurinko paistaa, istun kalliolla siemaillen yhtä huurteista. Edessäni häämöttää Sonera Stadionin nurmi ja ajatukset ovat hyvin kesäiset. Mukana on koripallo, läppäri ja muutama huurteinen lisää. Päätän rustata teille nyt sen kohteen, joka saa aurinkoisen hymyn myös teidän huulille.

Kyllä. Mikään ei ole ihanampaa kuin se, kun tajuaa kesän ja vihreiden nurmien olevan vain kivenheiton päässä. Luistimet on viety alavarastoon ja tilalle haettu Copa Mundialit. Inspiroidun todella tälläisestä säästä, ja näiden pohdintojen keskellä myös betsienkelit soittivat korviini suloista laulua siitä, millä me tehdään tänään rahaa.

Tänään pelataan Suomen Cupia Tuusulassa, kun kolmosessa palloileva TuPS isännoi Järvenpään Palloseuraa. Lähes paikalliskamppailun tunnelmaa on illalla luvassa ja mahdollisesti 20 katsojan maaginen raja rikotaan tänään. Tasoero on kuitenkin taas suuri, kun kakkosessa viime kaudella kärkikahinoissa ollut JäPS jyrää tummia Tuusulan poikia rumasti turpiin.

Kerroin ei tässä tapauksessa kutittele makunystyröitä, mutta jos helppoon rahaan haluaa tarrata niin suosittelen. Vieraat siis kiinni kertoimella 1,46!

Ottakaa meikäläinen seurantaa myös Twitterissä, niin pysytte aina #pelipaikoilla, kun betsimaailmassa tapahtuu.

Kisaturisti