Augsburg palaa kehiin ilman uutta päävalmentajaansa – debyytti siirtyy todella nolon karanteenirikkeen vuoksi

Päävalmentaja Heiko Herrlich Augsburg / Pallomeri.net

Bundesliigan kausi käynnistyy uudelleen tänä viikonloppuna, mutta Augsburg pelaa ilman uutta päävalmentajaansa, koska hän rikkoi karanteenia.

Saksan Bundesliigan kausi käynnistyy vihdoin viikonloppuna, mutta Augsburg joutuu pelaamaan lauantaina Wolfsburgia vastaan hieman harvennein rivein.

Joukkueen uudeksi päävalmentajaksi maaliskuussa nimetty Heiko Herrlich näet joutuu odottamaan valmennusdebyyttiään hieman pidempään todella hölmön ja nolon mokan vuoksi.

Mainos alkaa:

Joukkueet ovat valmistautuneet viikonlopun otteluihin tiukissa karanteenioloissa viimeisen viikon ajan, mutta Herrlich rikkoi karanteenimääräyksiä ja joutuu sen vuoksi sivuun viikonlopun pelistä.

Syy on siinä, että Herrlich poistui joukkueen hotellista käydäkseen ostamassa hammastahnaa, mutta rikkoi samalla ehdotonta sääntöä poistua hotellista vain joukkueen harjoituksiin.

– Tein virheen. Vaikka olen noudattanut kaikkia hygieniasääntöjä sekä lähtiessäni hotellista että päinvastoin, tätä ei saa tekemättömäksi. En käyttäytynyt kuin roolimalli pelaajilleni tai suurelle yleisölle, Herrlich myönsi seuran tiedotteessa.

Herrlich voi palata joukkueen pariin annettuaan kaksi negatiivista testinäytettä muutaman päivän välein.

Lue myös: Entinen huipputuomari Mark Clattenburg nimesi viisi ärsyttävintä pelaajaa – ”Hän puristi pallejani tunnelissa”


Joukkueet: