Klassikkovideo: Augsburg-veskari teki sikamaisen nerokkaan tempun – pilasi vastustajan rankkarin

Marwin Hitz FC Augsburg / Pallomeri.net

Bundesliigassa nähtiin hävyttömyydessään legendaarinen temppu, kun Augsburg-veskari Marwin Hitz pilasi vastustajan rankkarin vuonna 2015.

FC Augsburg ei tehnyt kummempia mainetekoja Bundesliigan kaudella 2015-2016, kun seura sijoittui sijalle 12. Joulukuun 5. päivänä pelattu vierasottelu 1. FC Kölniä vastaan jäi kuitenkin monien mieleen, kiitos maalivahti Marwin Hitzin häikäilemättömän päähänpiston.

Kölnille tuomittiin rangaistuspotku ottelun 58. minuutilla pelin ollessa 0-0. Hitzillä ei ollut aikomustakaan pelata tilannetta reilusti, joten hän otti pallon haltuunsa ja pyörähteli pilkun ympärillä. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota tähän outoon käytökseen, mutta etenkin tuomarin olisi pitänyt.

Mainos alkaa:

Hitz painoi kantapäänsä nurmikkoon ja käytännössä repi nurmikkoa irti maasta, mutta niin, että irronnut nurmi jäi paikoilleen. Näin kukaan ei huomannut ansaa, jonka Hitz Kölnin vetäjälle viritti.

Ampumaan tullut Anthony Modeste liukastui Hitzin nurmimiinaan ja missasi rankkarin. Augsburg voitti ottelun lopulta maalein 1-0. Hitz ei kuitenkaan ylpeillyt tempullaan, vaan tuli katumapäälle jo tuoreeltaan sen jälkeen.

– Ei se reiluin temppu ollu. Nyt kun sen näin, niin ei tuo ollut minun tapaistani. Se ei tule toistumaan. En ole ikinä ennen tätä saanut rankkaria kiinni, joten halusin aiheuttaa vähän epävarmuutta vetäjälle. Tällaiset teot ovat monen asian summa. Täysi stadion, tunnerikas peli ja pelaaja, joka ajattelee, ettei tilanteen olisi kuulunut olla alunperinkään rankkari, Hitz sanaili lehdistölle.

Augsburg-veskari Marwin Hitz turmelee nurmea ja vastustajan pilkun:

Katso myös: Video: MLB-syöttäjälle kävi kylmät – tytär pamautti kunnarin suoraan sukukalleuksille


Joukkueet: