Video: Augsburg-hyökkääjältä loistava epäonnistuminen – näyttävä maali syntyi aivan vahingossa

Florian Niederlechner Augsburg / Pallomeri.net

Augsburg-hyökkääjä Florian Niederlechner katkaisi pitkän kuivan kautensa häkellyttävällä ja onnekkaalla maalilla, joka syntyi epäonnistumisen ansiosta.

Bundesliiga-viikonlopun kuumin ehdokas onnekkaimman ja helpottuneimman miehen titteleille on Augsburgin hyökkääjä Florian Niederlechner, joka katkaisi 10 ottelun ja koronatauon myötä 4,5 kuukauden mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa hämmästyttävällä tavalla.

Niederlechnerin maali syntyi salamavauhtia sunnuntain vierasottelussa Mainzia vastaan. Peli oli ensimmäisellä minuutillaan, kun Niederlechner ajoitti täydellisesti iskunsa vastustajan linjan taakse.

Mainos alkaa:

Hän iski kiinni rangaistusalueelle puskettuun palloon ja haki paikkaa täydelliselle volleylle lähietäisyydeltä maaliin nähden. Viime hetkellä Neiderlechnerin suunnitelma meni kuitenkin täysin pipariksi. Hän horjahti, kaatui ja hädin tuskin osui palloon.

Yhdeksän kertaa kymmenestä pallo olisi päätynyt joko päätyrajasta pihalle tai maalivahdin haltuun, mutta tällä kertaa Niederlechnerin epäonnistuminen toi loistavan tuloksen. Hän osui palloon juuri sen verran, että pallo pomppasi maasta riittävän voimkkaasti mennäkseen yli vastaantulevan maalivahdin ja kuitenkin juuri niin vähän, että pallo livahti komeasti yläputken alle.

Niederlechnerin maali jäi lopulta ottelun ainoaksi. Pisteet olivat Augsburgille massiiviset, sillä seura nousi nyt seitsemän pisteen päähän putoajanpaikasta. Mainz jäi tappiolla tukalaan asemaan viimeisen säilyjän paikalle kolmen pisteen erolla putoajanpaikkaan.

Augsburg-kärki Florian Niederlechner tekee komean häkin vahingossa:

Katso myös: Video: TPS-veskari tunaroi pahasti – KuPS:n Lavidje Begolli nöyryytti jäätävän ylimielisellä viimeistelyllä


Joukkueet: