IS: Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa siirtyy KHL:ään – tekee paluun tuttuun seuraan

Atte Ohtamaa

Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa jättää Liiga-kaukalot taakseen, sillä puolustaja siirtyy ensi kaudeksi KHL:ssä pelaavan Ak Bars Kazanin riveihin. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Täksi kaudeksi Liigaan palannut ja viiden vuoden sopimuksen Kärppien kanssa tehneellä Ohtamaalla oli sopimuksessaan optio, jonka mukaan mies voi pelata yhden vuoden ulkomailla. IS:n mukaan puolustaja on päättänyt käyttää optionsa ja suuntaa takaisin KHL:ään.

Ohtamaan uusi seura on tuttu aikaisemmilta kausilta, sillä suomalaispeluri siirtyy Ak Bars Kazanin riveihin. Atte Ohtamaa pelasi seurassa myös kausina 2016-2017 ja 2017-2018. Jälkimmäinen kausi päättyi mestaruuteen ja Ohtamaa valittiin KHL:n finaalien parhaimmaksi puolustajaksi.

Mainos alkaa:

Kärpille menetys on massiivinen, sillä Ohtamaa on kuulunut tällä kaudella ehdottomasti seuran kulmakiviin. Kapteenin menetys ei ole suinkaan ainut kolaus, sillä Hämeen Sanomat kertoi jo aikaisemmin, että myös Jani Hakanpää vaihtaa maisemaa. Miehen uusi seura on puolestaan Anaheim Ducksin.

Oululaiset ovat kuitenkin olleet myös aktiivinen osapuoli siirtomarkkinoilla, sillä haaviin on tarttunut Janne Pesonen, joka päättää pitkän ulkomaankierroksensa ja palaa kotiin.


Pelaajat:
Joukkueet: ,