ATP Stockholm Open – tässä ilmainen live stream Tukholman turnaukseen!

ATP Stockholm Open – tässä ilmainen live stream Tukholman turnaukseen!

Tukholman legendaarinen ATP-turnaus Stockholm Open on taas vauhdissa. Kaikkiin matseihin on tarjolla täysin maksuton, ilmainen live stream.

Turnaus pelataan 14.10. – 20.10. välisenä aikana.

ATP Stockholm Open – tässä tennis live stream turnaukseen!

Tukholman perinteinen turnaus on pelaajien keskuudessa todella suosittu. Tästä kertoo omaa tarinaansa se fakta, että vaikka se on ATP-arvoasteikossa alimman luokan 250-turnaus, mukana on vuosi toisensa jälkeen monia aivan maailmanlistan kärjen hujakoilta löytyviä pelimiehiä.

Niin on myös tänä vuonna, sillä mukaan on saatu mielenkiintoinen kattaus, johon kuuluvat esimerkiksi Fabio Fognini, Denis Shapovalov, Grigor Dimitrov sekä Fernando Verdasco. Pohjoismaista väriä kisaan tuovat nuorukaiset nimeltään Casper Ruud sekä Mikael Ymer, jotka kumpikin ovat tekemässä varsin vakuuttavaa nousuaan aivan maailman terävimpään kärkeen.

Kärkisijoitetut pelaajat aloittavat taipaleensa Tukholmassa suoraan toiselta kierrokselta. Tunauksen koko kaavion ja aikataulut voit katsastaa ATP:n virallisilta sivuilta.

ATP Stockholm Open -turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan.

Maksuton live stream on saatavilla myös tällä viikolla pelattavaan Moskovan ATP-turnaukseen, jossa nähdään muun muassa yksi tämän hetken kuumimmista nimistä: Daniil Medvedev. Myös Antwerpenin turnaus kuuluu live stream -kattaukseen. Belgiassa voitosta taistelevat muiden muassa Gael Monfils, David Goffin, sekä lonkkavaivojen jälkeen paluuta tekevä Andy Murray.

LIVE STREAM AUKI!

Viime vuonna Stockholm Openin vei nimiinsä Stefanos Tsitsipas:

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut