ATP Masters: Montreal – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

ATP Masters: Montreal – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

Montrealin ATP Masters -turnaus marssittaa kentälle jälleen ison kattauksen maailman parhaimmistoa! Turnaukseen on saatavilla ilmainen tennis live stream.

Turnaus pelataan 3.8.-11.8. välisenä aikana.

Montreal ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Masters-turnauksethan ovat arvoasteikoltaan kaikista korkeimmalla, jos nyt ei oteta huomioon neljästi vuodessa pelattavia Grand Slameja. Turnauksen tärkeys tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että mukana ovat kaikki maailman parhaat pelurit, jotka vain terveenä ovat.

Montrealissa ei tällä kertaa kuitenkaan nähdä Roger Federeriä tai Novak Djokovicia, mikä tarkoittaa sitä, että kaksi kolmesta maailmanlistan kärkinimestä loistavat poissaolollaan. Tämä avaakin Rafael Nadalille erinomaisen mahdollisuuden viedä Coupe Rogers -nimeä kantava turnaus toista kertaa peräjälkeen.

Voisiko kuitenkin vaikkapa kotiyleisön lemmikki, 21-vuotias Felix Auger-Aliassime olla valmis todelliseen jymy-yllätykseen? Nuorukaisen otteet ovat olleet lupaavia, joten missään nimessä mahdotonta hänen menestymisensä ei ole.

Coupe Rogers on siitä erikoinen Masters-turnaus, että se pelataan joka toinen vuosi Torontossa, ja puolestaan joka toinen vuosi Montrealissa.

Montreal ATP Masters -turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan.

LIVE STREAM AUKI!

Viime vuonna Torontossa voittoa juhli Rafael Nadal:

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut