ATP Masters: Miami Open – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

ATP Masters: Miami Open – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

Indian Wellsin ATP Masters -turnauksesta on hädin tuskin toivuttu, kun jo Miami Open vie tennismaailman huomion! Turnaukseen on tarjolla ilmainen live stream.

Turnaus pelataan 21.-31.3. välisenä aikana.

Miami Open ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Masters-turnauksethan ovat arvoasteikoltaan kaikista korkeimmalla, jos nyt ei oteta huomioon neljästi vuodessa pelattavia Grand Slameja. Turnauksen tärkeys tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että mukana ovat kaikki maailman parhaat pelurit, jotka vain terveenä ovat.

Kauden ensimmäisen ensimmäinen Masters-turnaus päättyi viime sunnuntaina ja siinä Dominic Thiem kaatoi finaalissa ehkä jopa hieman yllättäenkin Roger Federerin. Thiem sai pidettyä uskomattoman pelitasonsa yllä siitäkin huolimatta, että hän oli joutunut urakoimaan välierässä kolmieräisen taiston Milos Raonicia vastaan, kun taas Federer oli saanut vapaalipun välierien yli Rafael Nadalin jouduttua luovuttamaan.

On tottakai mielenkiintoista nähdä, miten Thiem saa pidettyä Miamissa tasonsa, mutta katseet kannattaa myös suunnata Novak Djokoviciin, joka passitettiin Indian Wellsissä katsomoon jo toisen ottelun jälkeen Philipp Kohlschreiberin toimesta. Serbillä on varmasti sanansa sanottavana.

Miami Open ATP Masters -turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan.

LIVE STREAM AUKI!

Jatkuuko Thiemin vire myös Miami Openissa?

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut