ATP Masters: Indian Wells – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

ATP Masters: Indian Wells – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

Tenniskauden ensimmäinen ATP Masters -turnaus Indian Wells – viralliselta nimeltään BNP Paribas Open – pelataan 7.3. alkaen! Turnaukseen on saatavilla ilmainen live stream.

Masters-turnauksethan ovat arvoasteikoltaan kaikista korkeimmalla, jos nyt ei oteta huomioon neljästi vuodessa pelattavia Grand Slameja. Turnauksen tärkeys tarkoittaakin luonnollisesti myös sitä, että mukana ovat kaikki maailman parhaat pelurit, jotka vain terveenä ovat.

Kauden ensimmäisen Grand Slamin – Australian Openin – vei nimiinsä Serbian Novak Djokovic. Maailmanlistan ykkönen päätti ottaa Melbournen helteen jälkeen huilia ja hänet nähdäänkin tositoimissa ensi kertaa tauon jälkeen juuri Indian Wellsissä. Hyvin levännyt serbi on selvä ennakkosuosikki Kalifornian helteessä.

Viime vuonna voiton tästä kauden ensimmäisestä Masters-turnauksesta vei nimiinsä Juan Martin Del Potro. Argentiinalainen on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista – tai on tarkemmin sanottuna tekemässä vasta paluuta niiden jälkeen – joten hänen osallistumisensa on epävarmaa. Eiköhän mies kuitenkin mestaruuttaan saavu puolustamaan.

Indian Wellsin ATP Masters -turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut