ATP Masters: Cincinnati – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

ATP Masters: Cincinnati – tässä ilmainen live stream turnaukseen!

Cincinnati ATP Masters -turnaus pelataan tällä viikolla! Novak Djokovicin, Roger Federerin ja muiden huippupelaajien tähdittämään turnaukseen on tarjolla ilmainen live stream.

Turnaus pelataan 10.8.-18.8. välisenä aikana.

Cincinnati ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Masters-turnauksethan ovat arvoasteikoltaan kaikista korkeimmalla, jos nyt ei oteta huomioon neljästi vuodessa pelattavia Grand Slameja. Turnauksen tärkeys tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että mukana ovat kaikki maailman parhaat pelurit, jotka vain terveenä ovat.

Viime viikolla pelattiin niin ikään Masters-tason turnaus, ja voiton Montrealissa vei odotetusti Rafael Nadal, joka kaatoi finaalissa Venäjän Daniil Medvedevin suoraan erin 2-0. Tennisfanien harmiksi kumpikaan – Novak Djokovic tai Roger Federer – eivät osallistuneet Montrealin karkeloihin, mutta Cincinnatissa he ovat mukana.

Nyt Nadal kuitenkin ilmoitti vetäytyvänsä tämän viikon kisasta, joten koko kolmikon esiintymistä samassa turnauksessa saadaankin odottaa syyskuussa pelattavaan US Openiin asti – olettaen siis, että kaikki ovat terveinä.

Mielenkiintoisen lisämausteensa Cincinnatiin tuo kuitenkin se, että Andy Murray tekee paluun tositoimiin ensimmäistä kertaa sitten tammikuun Australian Openin. Skotti on lämmitellyt itseään pelikuntoon nelureissa, mutta nyt hänet nähdään siis tositoimissa myös kaksinpelissä.

Tunauksen koko kaavion voit katsastaa ATP:n virallisilta nettisivuilta.

Cincinnati ATP Masters -turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan.

LIVE STREAM AUKI!

Viime vuonna Cincinnatissa voittoa juhli Novak Djokovic:

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut