ATP Challenger Helsinki – Tali Open: Tässä ilmainen live stream turnaukseen!

ATP Challenger Helsinki – Tali Open: Tässä ilmainen live stream turnaukseen!

Helsingin ATP Challenger -kisa, eli Tali Open kokoaa yhteen todella mielenkiintoisen pelaajakattauksen. Turnaukseen on saatavilla ilmainen live stream!

Kisa pelataan 11.-17. marraskuuta välisenä aikana.

Helsinki ATP Challenger: Tali Open ilmainen tennis live stream:

Helsingissä pelattava ATP Challenger -turnaus, eli Tali Open, on tänä vuonna ehkäpä mielenkiintoisempi kuin koskaan. Tästä pitää huolen suhteellisen korkealla maailmanlistalla olevat pelurit, mutta ennen kaikkea se, että mukana on Emil Ruusuvuori.

Ruusuvuoren nousu ATP-listalla on ollut räjähdysmäistä ja 20-vuotias suomalaisnuorukainen löytyykin tällä hetkellä sijalta 141.

Lisäksi Tali Openissa nähdään muiden muassa Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Harri Heliövaara, Henri Laaksonen, Elias Ymer, Guillermo Garcia-Lopez sekä monia muita. Huippuluokan tennisviihdettä onkin siis aivan varmasti luvassa koko viikoksi!

Turnauksen kaavion löydät Tali Openin virallisilta nettisivuilta.

 

Helsingin ATP Challenger -turnauksen kaikki matsit näkyvät maksuttoman live streamin välityksellä.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Tsekkaa myös: Nitto ATP Finals: Tässä ilmainen live stream Lontoon turnaukseen!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut