Celaya-vahti yritti dramaattista tasoitusta – Atletico Morelian veskari maalasi tyhjiin omalta rangaistusalueelta

Santiago Ramirez Atletico Morelia

Atletico Morelian maalivahti Santiago Ramirez teki täysin uskomattoman maalin Meksikon kakkosliigan nousukarsinnoissa.

Meksikon kakkosliigan, eli Liga BBCA Expansion MX:n karsintojen ratkaisevassa välierässä Celayan ja Atletico Morelian väillä nähtiin aivan käsittämätön loppuratkaisu.

Toinen osaottelu oli Morelian johtolukemissa 2-1, kun pelattiin toisen jakson lisäaikaa ja kun avausosa oli päättynyt tasan 1-1, oli Atletico tarrannut kiinni finaalipaikkaan. Mutta Celaya pisti kaiken peliin läheltä maalia annetussa sivuvaparissa ja nosti myös maalivahtinsa Allison Revueltankin ylös hakemaan tasoitusmaalia.

Juuri Revuelta nousi tilanteessa korkeimmalle ja sai puskettua pallon maalia kohti. Pusku oli kuitenkin ponneton ja meni suoraan Atletico-veskari Santiago Ramirezin syliin.

Ramirez tajusi nopeasti tilaisuutensa tulleen ja päätti antaa kollegalleen kostoiskun. Ramirez juoksi maaliltaan kauemmas, mutta ollessaan vielä omalla rangaistusalueellaan, hän lähetti pallon kohti tyhjää Celayan maalia kovalla vedolla. Pallo meni kuin menikin tyhjään pömpeliin ja näin Ramirez ratkaisi joukkueensa finaalipaikan.

Ottelu sai tulikuuman lopun, sillä maalin jälkeen tuomari nosti vielä kolme punaista korttia, joista kaksi nousi Atleticolle ja yksi Celayalle.

Atletico Morelian paikka Meksikon pääsarjan karsintafinaalissa ratkesi tällä maalivahti Santiago Ramirezin tekemällä osumalla:

Katso myös: Kaaos La Ligassa – Espanyol-fanit rynnivät kentälle Barcelonan juhliessa mestaruutta