Video: Copa Libertadoresissa nähtiin täysin hävytön maali – Atletico-kärki nöyryytti veskaria huolella

Eduardo Vargas Atletico Mineiro / Pallomeri.net

Copa Libertadoresissa saatiin todistaa suorastaan nöyryyttävää taituruutta, kun Atletico Mineiron Eduardo Vargas kyykytti veskaria.

Lauantaina paikallista aikaa pelatussa Copa Libertadoresin ottelussa America De Calin ja Atletico Mineiron välillä nähtiin varsin häikäilemätön maali, kun Atleticon Eduardo Vargas viimeisteli ottelun loppulukemiksi vierasvoiton maalein 1-3.

Vargasin maali syntyi toisen jakson seitsemännellä lisäminuutilla, kun hänet vapautettiin vastaiskun päätteeksi maalintekoon. Vargas ajautui liian lähelle maalia, että olisi pystynyt kunnon sijoitusta tekemään, kun maalivahti syöksyi vastaan.

Mainos alkaa

Vargasilla oli kuitenkin keinot tämänkin vaihtoehdon varalle. Vargas chippasi kymänviileästi pallon vastaan sännänneen veskarin yli, mikä oli jo itsessään varsin nöyryyttävää, mutta Vargas viimeisteli totaalisen kyykytyksensä härskillä viimeistelyllä.

Pallo oli pomppimassa kohti maalia, mutta lyödäkseen vielä viimeisen silauksen putosi Vargas polvilleen ja puski pallon pompusta sisään.

Atletico Mineiron Eduardo Vargas nöyryyttää maalivahtia kunnolla:

Katso myös: Video: Huikea sankaritarina Marokon cupissa – Moghreb-vahdille punainen jatkoajalla, kenttäpelaaja torjui rankkarivoiton