Täysin pimeät loppuhetket – Lukas Hradecky otti ottelun loppumisen jälkeen tuomitun rankkarin kiinni, Atlético Madrid ulos Mestarien liigasta

Atletico Madrid v Bayer 04 Leverkusen: Group B - UEFA Champions League
Kuva: Getty Images

Atlético Madrid jäi karmealla tavalla ulos Mestarien liigan jatkopeleistä, kun joukkue mokasi rankkarin lisäajalla.

Tico oli kovan paikan edessä keskiviikkona, sillä FC Porton voitto tarkoitti sitä, että espanjalaisille kelpasi ainoastaan voitto. Lohkoon suosikkina lähteneen Atléticon pettymys olikin kova, kun tuomari vihelsi pelin päättyneeksi lukemiin 2-2.

Vain hetkeä myöhemmin maailma kuitenkin kirkastui, kun VAR puuttui peliin ja tuomitsi käsivirheestä rankkarin isännille. Pallon taakse asettautui Yannick Carrasco, jonka harteille laskeutui kaikki paineet. Vain voitto piti haaveet jatkopaikasta elossa, mutta ensiksi pitäisi ohittaa suomalaisvahti Lukas Hradecky.

Carrasco mureni paineiden alla, kun taas Hradecky venytti upeaan rankkaritorjuntaan. Puolestaan irtopalloon ensimmäisenä ehtineen Saulin ohjaus pamahti ylärimaan ja seuraava laukaus painui pomppujen jälkeen yli maalin.

Tämän jälkeen tuomari vihelsi lopulta kaikkien värikkäiden vaiheiden jälkeen pelin päättyneeksi, joten sekä Atlético Madridin että Leverkusenin pelit Mestarien liigassa päättyvät lohkovaiheeseen.

Atlético Madrid mokasi tuhannen taalan paikan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: