Atlético Madrid – Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Atlético Madrid – Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Sunnuntaina on tarjolla futishuumaa, kun La Ligassa nähdään todellinen jättiläisten kohtaaminen. Tässä live stream Atlético Madrid-Barcelona -otteluun.

Atlético Madrid – Barcelona – ilmainen La Liga -live stream

La Ligassa pelataan sunnuntaina isoista panoksista, sillä vastakkain asettuvat neljäntenä oleva Atlético Madrid sekä sarjakärjessä oleva Barcelona. Vierasjoukkueella on loistavat mahdollisuudet karistaa Ticoa yhä kauemmaksi, kun taas kotijoukkueella on mahdollisuus nousta yhä tiukemmin mukaan mestaruustaisteluun. Tilanne onkin se, että kummallakaan joukkueella ei ole varaa tappioon Wanda Metropolitanolla.

Suurin mielenkiinto kohdistuu kuitenkin Antoine Griezmannin suuntaan. Monta vuotta Ticon kirkkaimpana tähtenä loistanut ranskalainen siirtyi kesällä Barcelonan riveihin eikä kohulta vältytty, sillä Griezmannin kerrottiin solmineen sopimus jo kesken viime kauden. Vastaanotto tuskin tulee olemaan Madridissa lämmin, joten sähköä tulee olemaan ilmassa.

Barcelona lähtee otteluun hienoisena suosikkina, vaikkakin kotietu antaa Atléticolle loistavan mahdollisuuden voittoon. Matsi käynnistyy sunnuntaina klo 22:00 ja se tulee suorana lähetyksenä.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut