Atlético Madrid – Barcelona tarjolla maksutta – tässä live stream

Barcelona Mestarien liigan FIFA Lionel Messi puolivälierät Forbes

Atlético Madrid ja Barcelona kohtaavat lauantai-iltana todellisessa jättiläisten kohtaamisessa, jossa panokset ovat katossa. Tässä live stream otteluun!

Atlético Madrid – Barcelona – ilmainen live stream

La Ligassa on vietetty todella mielenkiintoinen alkukausi, sillä Barcelona on kyntänyt pahemman kerran ja myös Real Madridilla on ollut ongelmansa. Tämä on laittanut mestaruustaiston täysin sekaisin ja on vielä mahdoton sanoa, mikä joukkue lähtee suosikkina taistoon.

Atléticolla on ainakin hyvät saumat olla jälleen vuosien jälkeen mestari, mutta se vaatii venymistä näissä jättien kohtaamisissa. Varsinkin tänään joukkueen voitto oli järjettömän suuri, sillä se jättäisi Barcelonan jo yhdeksän pisteen päähän.

Helpolla voitto ei kuitenkaan tule, koska kokoonpanossa riittää poissaoloja ja varsinkin Luis Suarez niistä merkittävämpänä.

Mainos alkaa

Kamppailu tulee suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Pelin katsominen ei maksa mitään, mutta positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko Unibet-TV:n valikoima aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!