Atletico Amazonensen pelaaja teki tahallaan oman maalin – seura käynnisti tutkinnan ja pyysi pelin mitätöintiä

Atletico Amazonensen Julio Campos

Brasilian Amazonasin osavaltion mestaruuskisoissa nähtiin hyvin hämärä tapaus, kun Atletico Amazonensen pelaaja teki tahallaa oman.

Brasilian Amazonasin osavaltion mestaruuskisoissa nähtiin häkellyttävä ja perin röyhkeä temppu, kun ottelussa Atletico Amazonensen ja Sul American välillä nähtiin tahallinen oma maali.

Maalin teki Amazonensin puolustaja Julio Campos, joka oli rangaistusalueen ulkopuolella, kääntyi maalia kohti ja aivan siekailematta painoi pallon omaan maaliinsa maalivahdin ohi.

Ottelu oli tuolloin jo toisen jakson lisäajalla, kun Campos temppunsa teki. Ottelun voittajasta ei tuolloin ollut enää epäselvyyttä, sillä Sul America johti peliä jo 3-1 ennen Camposin omaa maalia.

Luonnollisesti tapaus herätti epäilyksiä ja Atletico Amazonense tiedottikin vedonneensa osavaltion urheiluviranomaisiin, jotta tulos saataisiin mitätöityä. Tämän lisäksi seura itse teki myös tutkintapyynnön Camposista.

Atletico Amazonensen Julio Campos tekee tahallaan oman maalin:

Katso myös: Upeaa taiturointia sivurajalla – PSG:n Marco Verratti kyykytti Juventuksen prässääjiä kovalla itseluottamuksella