Atlantis-veskari lahjoitti käsittämättömällä tavalla kolme maalia Kakkosessa – sai potkut pelin jälkeen

Atlantis

Atlantis ilmoitti sunnuntain GrIFK-pelin jälkeen, että seura on antanut potkut ottelussa maalivahtina toimineelle Sammy Ndjockille.

Atlantiksen vierasottelu päättyi katkeraan tappioon, sillä joukkueen johtoasema kuivui totaalisesti kasaan, kun maalilla torjunut Sammy Ndjock lahjoitti uskomattomalla tavalla kolme maalia GrIFK:lle. Tämä tarkoitti sitä, että 1-2-johtoasema vaihtui 4-2-tappioksi.

Kamerunilaisvahti päästi ensimmäiseksi pallon jalkansa alta suoraan isäntien Daniel Langhoffille, jolla oli helppo työ viimeistellä peliväline verkon perukoille. Lisäajalla tuli seuraava karmaiseva moka, kun Ndjock tuli kauaksi vastaan maaliltaan ja menetti pallon. Tällä kertaa GrIFK:n Niko Pulkkinen pääsi nautiskelemaan pallon sisään.

Vain hetkeä myöhemmin Ndjock mokasi jo kolmannen kerran, kun pallo irtosi miehen käsistä helpolla tavalla. Irtopallossa oli Hamza Assehnoun, joka sijoitti loppunumerot 4-2.

Atlantiksen sivuilla uutisoitiin nopeasti pelin jälkeen, että Sammy Ndjockin sopimus on purettu.

– Nämä ovat ikäviä asioita, mutta kun luottamus menee, edellytyksiä yhteistyön jatkamiselle ei ole, Atlantiksen puheenjohtaja Tino Kinnunen totesi tiedotteessa.

Atlantis-vahti sössi täysin uskomattomalla tavalla – kolmesti


Pelaajat:
Joukkueet: