Riskipeli kannatti ECHL:ssä – Atlanta Gladiatorsin maalivahti viihdytti yleisöä uhkarohkealla syöksyllä

Tyler Harmon Atlanta Gladiators

Atlanta Gladiatorsin maalivahti Tyler Harmon viihdytti yleisöä rohkealla pelillään ottelussa South Carolina Stingraysia vastaan.

South Carolina Stingrays hävisi kotonaan Atlanta Gladiatorsille varhain lauantaina Suomen aikaa pelatulla East Coast Hockey Leaguen, eli niin sanotun “farmin farmin” kierroksella jatkoajalla maalein 2-1. Ottelun suurin showmies löytyi voittajien maalin suulta ja maalivahti Tyler Harmonin tähtihetki nähtiin kolmannen erän alussa.

Gladiators johti peliä 1-0, kun Stingraysin hyökkääjä jahtasi pikkuhiljaa Gladiators-päätyä kohti liukunutta irtokiekkoa. Harmon, jonka päätä ei selvästi ainakaan palele, otti tilanteessa ohjat käsiinsä ja lähti vastaan.

Kiekko oli hädin tuskin ylittänyt siniviivan, kun Harmon lähti liikkeelle. Stingraysin hyökkääjän kannoilla oli myös kolme omaa pelaajaa, joten periaatteessa Harmonin tempussa ei ollut mitään järkeä, mutta tällä kertaa riskipeli kannatti. Harmon syöksyi kiekkoa kohti ja sai kuin saikin sen pelattua väljemmille vesille.

Atlanta Gladiatorsin Tyler Harmonia ei voi kukaan ainakaan rohkeuden puutteesta syyttää:

Katso myös: Perstaklaus johti karuun vaaratilanteeseen – vaihdossa ollut Lindenwood-pelaaja sai luistimesta viillon kaulaansa