Video: Athletic Bilbaon kannattajat hulinoivat cup-finaalin alla – täysin älytöntä sekoilua ja sikailua

Athletic Bilbaon kannattajat / Pallomeri.net

Espanjan cupin finaali sai Athletic Bilbaon kannattajat rynnimään kotikaupunginsa kaduille riehumaan ja sekoilemaan täysin älyttömästi.

Athletic Bilbao kohtasi Real Sociedadin lauantai-iltana Espanjan cupin, eli Copa del Reyn finaalissa, joka siirrettiin viime kaudelta eteenpäin koronavirustilanteen takia.

Kahden baskiseuran historialliseen kohtaamiseen ei sallita kannattajia paikalle, joten sen myötä Athleticin kannattajat päättivät kokoontua Bilbaon kaduille ennen Sevillassa pelattavan finaalin alkua.

Mainos alkaa:

Joukossa valitettavasti tyhmyys pääsi tiivistymään ja roihahtamaan täydelliseksi kaaokseksi. Sivullisten kuvaamana päätyi sosiaaliseen mediaan kosolti videokuvaa satojen kannattajien joukosta, jolla homma oli karannut täysin lapasesta.

Mediatietojen mukaan paikallinen poliisi on joutunut pidättämään useita kannattajia, jotka ovat sytyttäneet tulipaloja ja soihtuja pitkin päivää. Kannattajajoukko rikkoi myös paikkoja ja heitteli tavaraa poliisin päälle.

Sekoilun tietynlaisena huippuna voi pitää videota, jossa eräs kannattaja on kiivennyt liikennevalojen päälle ja hyppää sieltä kyljelleen katuun ilmeisesti vain omaksi ja muiden kannattajien huviksi.

Athletic-kannattajien ilonaiheet jäivät itse ottelussa vähiin, sillä Real Sociedad voitti ottelun maalein 1-0.

Athletic Bilbaon kannattajat riehuvat, rikkovat paikkoja ja linkoavat tavaraa poliisia kohti:

Irtaimistoa sytytettiin myös palamaan:

https://twitter.com/carrusel/status/1378384746875604997

Yksi kannattajista päätti myös heittää pellehypyn ilman uima-allasta:

https://twitter.com/tjcope/status/1378387776882769928

Katso myös: Video: Brommapojkarna pelasi aikaa – Karlstad lopetti pelaamisen ja syyttää ”provokaatiosta”


Joukkueet: