Athletic Bilbao-Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä ilmainen live stream

Athletic Bilbao-Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä ilmainen live stream

La Liga -kausi käynnistyy perjantai-iltana todella mielenkiintoisella kamppailulla. Tässä ilmainen live stream Athletic Bilbao-Barcelona-otteluun!

Athletic Bilbao-Barcelona – ilmainen live stream

La Ligassa pelit startataan todella mielenkiintoisella kamppailulla, kun Athletic Bilbao kohtaa kesällä kovasti vahvistuneen Barcelonan. Vaikka Barcelonan riveistä puuttuu tänä iltana Lionel Messi, niin Antoine Griezmann, Ousmane Dembele ja Luis Suarez pitävät huolen siitä, että luvassa on viihdyttävä ottelu.

Athleticin kotiluola San Mames on ikävä paikka vierasjoukkueelle, sillä baskijoukkueen kannattajat eivät tule antamaan supertähdille mitään armoa.

Ottelu käynnistyy perjantai-iltana klo 22:00, joten viikonloppu saa vähintäänkin herkullisen startin espanjalaisen jalkapallon parissa.

Näin katsot ottelut:

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut