SK: Ässien pelaajalle kävi tuhansien eurojen moka joulupäivänä – jää suli, halli on edelleen suljettu

Ässät TPS Ässien Liiga / Pallomeri.net

Satakunnan Kansa uutisoi, että nimettömäksi jäävä Ässien pelaaja sössi pahasti, kun joukkueen oli tarkoitus harjoitella joulupäivänä.

Satakunnan Kansa uutisoi, että Porin jäähallissa tapahtui joulupäivänä astetta kalliimpiepäonninen vahinko, Kun Ässien liigajoukkueen pelaajat harjoittelivat keskenään tapaninpäivän ottelua varten. Joulun pyhien takia jäähallissa ei ollut henkilökuntaa, vaan maalien paikoilleen laittaminen jäi pelaajien harteille.

Maalit kiinnitetään jäähän kumisilla tapeilla, joiden asentamista varten jäähän pitää porata reikiä. Poraus ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä maaleja asentanut pelaaja osui vahingossa jäähdytysputkeen ja putkessa virrannut kylmäliuos pääsi leviämään jäälle.

– Jään alla on kyllä metalliholkkivastine. En tiedä, oliko terä ollut hieman väärässä asennossa vai mitä siinä oli tapahtunut, hallimestari Jani Rantanen kertoi Satakunnan Kansalle.

Kylmäliuos ehti sulattaa ison osan jäästä ja halli on nyt täysin poissa käytöstä perjantaihin saakka. Satakunnan Kansan mukaan hallimestari kiirehti paikalle noin puolessa tunnissa. Hänen ja hallihenkilökunnan nopea toiminta esti sen, ettei jää mennyt kokonaan pilalle.

– Raumantien puoleinen hyökkäyspääty on sulanut ihan betonilaattaan saakka. Viime yönä jouduttiin valamaan uutta betonia, Rantanen paljasti.

Rantasen mukaan vahinkoa tuli rahallisesti vähintään 5 000–6 000 euroa, eikä summaan sisälly paikalle kiiruhtaneen henkilökunnan pyhäkorvauksia. Rantanen kertoi Satakunnan Kansalle myös sen, että mokanneen pelaajan henkilöllisyys on selvillä, mutta hän ei sitä lehdelle paljastanut.

Ässien on määrä seuraavaksi pelata kotonaan perjantaina TPS:aa vastaan. Seuran mukaan ottelu pystytään pelaamaan normaalisti.

Tsekkaa myös: Itävallan maalivahti teki kaikkensa, mutta Ruotsi jyräsi yli U20 MM-kisoissa – tähtihetkenä täysin älytön torjunta


Joukkueet: