Video: Tyly nukutus RIZIN 26:ssa – raju potku päähän ja armoton koukku perään

Mikuru Asakura RIZIN 26 / pallomeri.net

RIZIN 26 -kamppailu-urheilutapahtumassa nähtiin näyttävä tyrmäys kun ottelija potkaisi vastustajaa pataan ja jysäytti ankaran koukun perään.

Japanilaisen kamppailu-urheilupromootio RIZIN:n uudenvuoden aattona Saitaman kaupungissa järjestämässä RIZIN 26 -otteluillassa nähtiin erittäin ankara nukutus, kun Mikuru Asakura otti vastustajaltaan tolkun pois.

RIZIN:n ottelukorteilla nähdään useimmiten eri säännöillä käytäviä otteluita, eli mukaan mahtuu niin vapaaottelua, potkunyrkkeilyä kuin erikoisotteluitakin.

Asakura kohtasi vapaaottelusäännöin käydyssä ottelussa Satoshi Yamasun ja teki hänestä selvää vajaassa erässä. Avauserän viimeisellä minuutilla Yamasun suojaus laski ja Asakura kajautti häntä ensin oikeaan poskeen julmalla vasemman jalan potkulla.

Tämän Yamasu jollain ilveellä vielä kesti, mutta Asakura ei jättänyt mitään sattuman varaan. Heti potkun osuttua hän pamautti toiselle puolen Yamasun naamaa armottoman koukun, joka jysähti sellaisella voimalla, ettei Yamasulla ollut enää mitään jäljellä.

Yamasu putosi kanveesiin, tuomari tuli ottelijoiden väliin ja Asakura julistettiin voittajaksi.

Mikuru Asakura nukuttaa vastustajansa armottomasti RIZIN 26:ssa:

Katso myös: Video: Ammattisurfaaja pisti itsensä huikeasti likoon – syöksyi aaltojen keskelle ja pelasti naisen hengen