AS Roman fanit pilkkasivat kuningatarta – Brighton-fanit vetivät Francesco Tottia halvalla huikealla vastineellaan

AS Roman ja Brightonin fanit (kuvituskuva)

AS Roman ja Brightonin fanien välille syntyi erittäin koominen sanasota joukkueiden välisessä Eurooppa-liigan pudotuspeliparissa.

Brightonin taival Eurooppa-liigassa katkesi neljännesvälierissä AS Romaa vastaan yhteismaalein 4-1, mutta siitä ei ole epäilystäkään etteikö Brightonin fanit olisi vieneet fanikuntien välistä sanailua nimiinsä.

Roma ratkaisi otteluparin käytännössä jo avausosassa, kun se voitti Brightonin kotikentällään 4-0. Ensimmäisen osaottelun aikana nähtiin myös Roma-fanien keskustelunavaus, kun he katsomossa esille lakanan, jossa luki englanniksi ”Kuningatar otti suihin”. Viestillä viitattiin luonnollisesti Englannin kuningattareen Elisabet II:een, joka menehtyi toissa vuonna.

Mainos alkaa:

Toisessa osassa Brighton voitti sekä kentällä että katsomossa. Brighton-fanit näet nostivat esille oman lakanansa, jonka viesti oli varmuuden vuoksi käännetty jopa italiaksi. Brighton-fanit iskivät isosti vyön alle rienaamalla AS Roman seuralegenda Francesco Tottia. Suorastaan nerokkaassa lakanassa näet luki ”Totti rakastaa ananasta pizzassa”.

AS Roman pilkkasivat ensin kuningatarta, Brightonin fanit iskivät takaisin ja vetivät Roma-legenda Francisco Tottin mukaan:

Tsekkaa myös: Joel Pohjanpalo jatkoi mieletöntä virettä – vastustajan fanit osoittivat suosiota seisaaltaan


Joukkueet: ,