AS Roma-Real Madrid näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

AS Roma-Real Madrid näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Sunnuntai-iltana nähdään kahden huippujoukkueen kohtaaminen, kun AS Roma-Real Madrid -kamppailu käynnistyy klo 21:00. Tässä ilmainen live stream!

AS Roma-Real Madrid – ilmainen live stream:

Real Madrid pelaa viimeisen harjoitusottelunsa sunnuntai-iltana, kun joukkue kohtaa AS Roman, joka ei ole hävinnyt harjoituskaudella vielä ainuttakaan ottelua. Täytyy kuitenkin huomioida, että vastustajatkin ovat olleet kaukana maailman kärjestä. Nyt AS Roma pääsee kuitenkin mittaamaan tasonsa juuri ennen kauden alkua, kun vastaan asettuu Real Madridin tähtisikermä.

Zinedine Zidanen miehistön otteet keräsivät kritiikkiä ensimmäisissä harjoitusotteluissa. Nyt tahti on kuitenkin hieman parantunut, koska alla on kaksi peräkkäistä voittoa. Viime ottelussa ilahduttavin juttu oli Eden Hazardin osuma, koska se tarkoitti samalla belgialaiselle ensimmäistä osumaa uudessa seurassa.

Unibet-TV näyttää AS Roman ja Real Madridin välisen ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 1€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut