AS Roma – HJK näkyy suorana lähetyksenä – näin katsot ottelun TV:stä

HJK Veikkausliigan pelaajabudjetit 2024
Kuva: Getty Images

Torstai-iltana klo 22:00 alkaen pelataan mieletön futisnäytelmä, kun AS Roma isännöi HJK:ta Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Klubin taival Eurooppa-liigassa käynnistyi 0-2-tappiolla Real Betisille. Nyt edessä on lohkovaiheen ensimmäinen vieraspeli, kun vastassa on Jose Mourinho luotsaama roomalaisjoukkue. AS Roman urakka sai shokkialun, kun se kärsi tappion bulgarialaiselle Ludogoretsille. Näin ollen torstaina kummatkin joukkueet kaipaavat kipeästi pisteitä, sillä kaksi tappiota heti kärkeen alkaisi jo murentamaan unelmia jatkopaikasta.

Suosikista ei ole mitään epäselvyyttä, sillä Klubilla ei pitäisi olla lähtökohtaisesti mitään mahdollisuuksia. Jalkapallossa kaikki on kuitenkin mahdollista, sillä onhan tilanne aina pelin alkaessa 0-0. HJK:n voitto olisi kuitenkin kaikkien aikojen paukku suomalaiselta seurajoukkueelta, joten Roomassa vaaditaan suoranaista ihmettä.

Mainos alkaa:

Näin katsot AS Roma – HJK -ottelun TV:stä

Eurooppa-liigan TV-oikeudet ovat Viasatin hallussa, joten tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Klubin ottelu tulee suorana lähetyksenä Viasatin ja Viaplayn kautta. Ilmaiseksi valitettavasti otteluita ei näe, vaan suorien lähetysten katsominen vaatii maksupaketin. 

Torstain taisto Romaa vastaan käynnistyy klo 22:00.


Joukkueet: