AS: Neymarin siirto pois PSG:stä kariutui jättimäiseen palkkapyyntöön

AS: Neymarin siirto pois PSG:stä kariutui jättimäiseen palkkapyyntöön

Neymarin siirto pois PSG:stä on ollut kesän kuumimpia puheenaiheita futiksen saralla, mutta nyt näyttää siltä, että brassi on jäämässä Pariisiin.

Vahvimmat huhut ovat vieneet hyökkääjää pitkin kesää takaisin Espanjaan – joko paluubussilla Barcelonaan, tai sitten Real Madridin riveihin.

L’Équipen mukaan Real Madrid oli tarjonnut PSG:lle 100 miljoonaa euroa sekä kolme pelaajaa, jotka olivat Gareth Bale, James Rodriquez ja Keylor Navas. PSG ei kuitenkaan lehden mukaan lämmennyt näinkään avokätiselle tarjoukselle.

Tuoreimmasta tiedosta vastaa AS, jonka mukaan brasilialaisen siirto kariutui lopulta poskettomaan palkkapyyntöön. Lehden tietojen perusteella Neymar olisi halunnut jopa 35 miljoonan euron vuosipalkkaa sekä vähintään viisivuotista sopimusta.

AS:n mukaan Barca on vielä lyömässä tiskiin vielä viimeisimmän tarjouksensa, jossa toiseen suuntaan liikkuisi Ousmane Dembele. Yllä mainittua megadiiliä tuskin kuitenkaan on luvassa, sillä sekä Barcelona että Real Madrid ovat olleet AS:n mukaan kiinnostuineita Neymarin palveluksista lainapestin muodossa.

PSG-luotsi Thomas Tuchel sanoi aiemmin tällä viikolla, että jalkavammastaan yhä toipuva brassitähti saatetaan nähdä tositoimissa jo sunnuntaisessa liigaottelussa Tolousea vastaan.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut