Video: Arturo Vidal mouhosi itselleen typerän punaisen – yritti sukeltaa ja suuttui, kun tuomari ei purrut syöttiin

Arturo Vidal Inter Milan / Pallomeri.net

Inter Milanin Arturo Vidal teki hyvin kyseenalaista historiaa Mestarien liigassa riehuttuaan itselleen poikkeuksellisen tyhmän punaisen.

Inter Milanin kausi Mestarien liigassa näyttää vahvasti jäävän lohkovaiheeseen, kun Inter hävisi keskiviikkoiltana kotonaan Real Madridille maalein 0-2.

Peli lähti kääntymään Realille jo 7. minuutilla, kun Eden Hazard vei vieraat johtoon rankkarimaalillaan. 33. minuutilla Inter joutui vielä pahemmalle takamatkalle, kun Arturo Vidal ajettiin pelistä ulos.

Mainos alkaa:

Asiaa ei varsinaisesti auta se, että Vidalin ulosajo oli taatusti yksi kauden ääliömäisimmistä. Vidal kuljetti palloa rangaistusalueella ja valmistautui laukaisemaan, kunnes tuupertui nurmen pintaan.

Ottelun erotuomari Anthony Taylor ei nähnyt tilanteessa rikettä, mutta pallon mentyä sivurajasta ulos, hän pääsi kuulemaan Inter-pelaajien protestit aiheesta.

Kovaäänisin keuhkoaja oli itse Vidal, jonka mesoaminen toi hänelle keltaisen kortin. Vidal riemastui tästä ja kävi Taylorin iholle, mutta Taylor ei epäröinyt puuttua Vidalin remuamiseen, vaan ajoi hänet kentältä toisella keltaisella kortilla.

Tv-lähetyksen uusinnat paljastivat lahjomattomasti, kuinka oikeassa Taylor todella oli. Real Raphael Varane onnistui vasemalla jalallaan tuikkaamaan osumaan palloon, joka pilasi Vidalin laukauksen, joten Vidal yritti sukeltaa rankkaria sen sijaan.

Video paljastaa kuitenkin selvästi sen, ettei Varane ottanut Vidaliin minkäänlaista kontaktia, joten Vidal käytännössä riehui itsensä pelistä ulos aivan turhan takia.

Aivan hukkaan ei Vidalin typeryys mennyt, sillä hän teki samalla historiaa ollen kaikkien aikojen kolmas pelaaja, joka on ottanut punaisen kortin Mestarien liigassa kolmen eri seuran paidassa. Kaksi muuta vastaavan “hattutempun” suorittanut pelaajaa ovat Patrick Vieira ja Zlatan Ibrahimovic.

Inter on neljän kierroksen jälkeen B-lohkon jumbona kahdella pisteellään.

Arturo Vidal reuhoo itselleen idioottimaisen ulosajon:

Tsekkaa myös: Lähde: Diego Maradona on kuollut 60-vuotiaana


Pelaajat:
Joukkueet: