Helikopterista hevosen selkään – Arturo Vidal palasi näyttävästi Colo Colon riveihin 17 vuoden tauon jälkeen

Arturo Vidal Colo Colo

Chilessä nähtiin varsin näyttävä kotiinpaluu, kun menestyksekkään uran Euroopassa tehnyt Arturo Vidal palasi Colo Colon riveihin.

Pitkän ja menestyksekkään uran niin useissa Euroopan huippuseuroissa kuin Chilen maajoukkueessakin tehneen Arturo Vidalin kohdalla sulkeutui ympyrä. Vidal näet palasi 36-vuotiaana päättämään uraansa sinne, missä se aikanaan alkoikin, eli kotimaan pääsarjassa pelaavan Colo Colon riveihin.

Vidalin paluuta kasvattiseuraan juhlistettiin melkoisen näyttävin menoin. Ensin Vidal lennätettiin seuran kotistadionin nurmelle helikopterikyydillä. Kun tämä ei vielä riittänyt seuran mielestä ilmeisesti mihinkään, niin Vidal iskettiin seuraavaksi hevosen selkään. Vidal ratsasti kunniakierroksen stadionin ympäri.

Tämän jälkeen Vidal asteli kentälle, otti vastaan valtaisat suosionosoitukset ja sai tervehtiä paikalle sankoin joukoin saapunutta yleisöä. Vidal ehti pelata 17 vuotta muualla, joten kotiinpaluu pitkältä reissulta oli selvästi erittäin iso ja tunteikas asia niin seuran faneille kuin Vidalille itselleenkin.

Arturo Vidal saapuu Colo Colon stadionille helikopterikyydillä:

Näyttävä sisääntulo jatkui hevosen selässä:

Vidalin paluu herätti suuria tunteita niin yleisössä kuin pelaajassa itsessäänkin:

Katso myös: Jude Bellingham tylytti Mason Greenwoodia kesken La Ligan ottelun: “R*iskaaja!”


Pelaajat: