Video: Artturi Lehkonen takoo vakuuttavasti pingistä – toinen kuvakulma paljastaa huvittavan totuuden

Artturi Lehkonen Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen on ehtinyt treenaamaan pingistä sarjatauon aikana. Tai ainakin huvittavien pingisvideoiden tekemistä.

Montreal Canadiensin hyökkääjä Artturi Lehkonen on yksi monista suomalaisista NHL-pelaajista, joka suuntasi kotimaahan, kun koronavirus katkaisi kauden.

Lehkosella on ollut selvästi aikaa ainakin pingiksen pelaamiseen. Tämä käy ilmi hänen TikTok-tilillään julkaistulla videolla, jossa Lehkonen ilmeisen karrikoidusti esittelee omia pingistaitojaan.

Mainos alkaa

Ensimmäisestä kuvakulmasta nähdään miltä hänen pelaamisensa näyttää Lehkosen mielessä hänen omien odotustensa mukaan. Hän lyö palloja vakuuttavasti ja voimakkaat lyönnit osuvat myös kohteeseensa.

Toisesta kuvakulmasta Lehkonen esittelee ”todellisuuden”, eli sen miltä homma näyttää ihan oikeasti. Toisesta kulmasta nähdään kuinka Lehkonen lyö yhä voimalla, mutta pallot lähtevät milloin minnekin.

Ensimmäinen kuvakulma toki kertoo, että Lehkonen ei aivan puukäsi ole tässäkään lajissa, joten ehkä se oikea totuus löytyy huvittavan videoen tarjoamien ääripäiden välimaastosta.

Artturi Lehkonen esittelee pingistaitojaan kahdesta kuvakulmasta:

 

View this post on Instagram

 

Artturi Lehkonen has been keeping busy 🏓😂 . (🎥: TikTok/arainumos)

A post shared by BarDown (@bardown) on

Tsekkaa myös: Klassikkovideo: Tulokas aukoi päätään – Michael Jordan painoi vaparin sisään silmät kiinni


Pelaajat:
Joukkueet: