Artturi Lehkonen sai huiman vastaanoton – Montreal-fanit juhlivat suomalaisen osumaa, ilta päättyi kuitenkin leikkauspöydälle

Artturi Lehkonen
Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen oli mainiossa iskussa, kun suomalainen palasi ensimmäistä kertaa takaisin Montrealiin.

Lehkonen sai sankarin vastaanoton Montrealissa, sillä kotiyleisö antoi raikuvat aplodit suomalaisen paluulle. Avs-hyökkääjä ei ollut yhtä kohtelias, koska Lehkonen iski heti välittömästi tribuuttivideon jälkeen maalin. Tämäkään ei kuitenkaan lannistanut Montreal-faneja, vaan he juhlivat aplodeilla myös Lehkosen maalia.

– Tuo oli äänekkäin reaktio kotiyleisöltä vastustajan maalille, mitä olen koskaan nähnyt. Varsinkin Montrealissa, tuo ei ole sellainen juttu, mitä he normaalisti tekevät, Coloradon Logan O’Connor hämmästeli Denver Postille.

Lehkonen iski lopulta Montrealin verkkoon tehot 2+1, mutta ilta sai surullisen päätöksen. Suomalaistähti loukkasi sormensa sen verran pahasti, että se joudutaan leikkaamaan. Näin ollen Lehkonen tulee olemaan varmasti tovin sivussa tositoimista.

Myös Mikko Rantanen oli kovassa vireessä, sillä mies kirjasi tehot 1+1, kun Colorado kaatoi Montrealin numeroin 8-4.

Artturi Lehkonen sai Montrealissa sankarin vastaanoton


Pelaajat:
Joukkueet: