Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen riehuivat kaksi maalia mieheen – Rantasen toinen ei käynyt edes sisällä maalissa

Artturi Lehkonen & Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Coloradon suomalaishyökkääjät Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen paiskoivat kaksi maalia mieheen ottelussa Calgaryä vastaan.

Colorado Avalanche kaatoi Calgary Flamesin vieraskentällä maalein 4-1 ja ottelun ykköstähdet olivat Coloradon hyökkääjät Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen, jotka takoivat yhteistuumin joukkueensa kaikki maalit.

Rantanen aloitti maalinteon lataamalla kiekon pönttöön suoraan syötöstä. Lehkonen teki Coloradon toisen Nathan MacKinnonin syötöstä, mutta maalia jouduttiin ihmettelemään videolta, sillä ei ollut heti selvää kävikö kiekko sisällä. Video kuitenkin paljasti maalin syntymisen.

Coloradon kolmannessa Rantanen toimi tarjoilijana ja Lehkonen viimeistelijänä, eikä tällä kertaa ollut epäilystäkään menikö kiekko pussiin vai ei. Rantanen sai nimiinsä Coloradon neljännen, mutta tällä kertaa kiekko ei todellakaan käynyt maalissa. Sillä ei kuitenkaan ollut merkitystä, sillä Rantanen pääsi yksin läpi ja oli laittamassa kiekkoa tyhjään, kun häneltä lyötiin maila käsistä, joten tilanne tuomittiin sääntöjen mukaan maaliksi.

Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen tekivät Coloradon kaikki maalit Calgaryä vastaan:

Katso myös: Lauri Markkanen teki huikean paluun kehiin – iski pöytään tupla-tuplan ja oli kentän kuningas


Pelaajat: ,
Joukkueet: