Video: Artturi Lehkonen mätki kovat tehot – kaksi upeaa häkkiä ja syöttöpinna

Artturi Lehkonen Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen oli ilmiliekeissä New York Rangersia vastaan, kun hän iski tehot 2+1. Molemmat maalit syntyivät upealla laukauksella.

Montreal Canadiens hävisi kotonaan värikkäiden vaiheiden jälkeen New York Rangersille maalein 6-5, mutta Canadiensin Artturi Lehkosesta ei homma jäänyt kiinni. Lehkonen hoiti leiviskänsä mallikkaasti takomalla tehot 2+1.

Lehkonen sai syöttöpisteen Max Domin tekemään avausmaaliin ja viimeisteli itse Canadiensin toisen maalin. Lehkonen sai syötön Joel Armialta ja kiskaisi häikäisevän rannekudin aivan oikeaan yläkulmaan aloituspisteen yläkaarelta.

Lehkonen teki ottelun toisen häkkinsä kolmannessa erässä. Domi oli tällä kertaa syöttäjänä, kun Lehkonen onnistui uimaan juuri oikeasta välistä alueen keskustaan ja kiitti millintarkasta syötöstä niittaamalla kiekon pisteiden välistä kilpikäden yläpesään.

Mainos alkaa

Canadiens meni Lehkosen toisella maalilla 5-3-johtoon, mutta hukkasi otteensa ja Rangers käänsi ottelun itselleen kolmella perättäisellä maalilla.

Artturi Lehkonen maalaa upealla rannarilla:

Lehkosen illan toinen osuma:

Katso myös: Tapparan Charles Bertrandilla pimeni – löi poikittaisella vastustajaa päähän


Pelaajat:
Joukkueet: