Video: Inter-toppari Arttu Hoskonen toheloi koomisesti – pyllähti ja räpelsi pallon omaan maaliin

Arttu Hoskonen FC Inter / Pallomeri.net

FC Interin toppari Arttu Hoskonen sähelsi koomisesti Suomen Cupin ottelussa KuPSia vastaan, kun hän kaatui ja toheloi pallon omaan maaliin.

FC Inter ja Kuopion Palloseura pistivät pystyyn todellisen Suomen Cup -klassikon, kun ottelu eteni lukemissa 4-4 aina rankkarikisaan asti. Inter oli rankkareissa terävämäpi ja eteni Cupin välieriin.

Ottelun alussa peli oli kääntyä jo aikaisessa vaiheessa Interin kannalta väärään suuntaan, kun toppari Arttu Hoskonen suoritti hieman negatiivisemman taidonnäytteen.

Peli oli ehtinyt vasta 6. minuutille, kun KuPS riisti pallon keskikentällä ja käänsi terävän vastaiskun. Nigerialaishyökkääjä Aniekpeno Udoh harhautti kaksi Interin puolustajaa ja pääsi ampumaan vasurillaan.

Mainos alkaa

Joko Inter-vahti Henrik Moisander sai hieman näppejään väliin tai sitten Udohin veto oli muuten vain menossa aivan pöpelikköön, mutta suoraan maalia kohti pallo ei ollut matkalla ennen kuin Hoskonen puuttui peliin.

Hoskonen yritti purkaa, mutta purun sijaan onnistuikin vain menettämään tasapainonsa, pyllähtämään todella koomisesti ja samalla sähläämään pallon omaan maaliin.

Juttua kirjoitettaessa maali oli kuitenkin yhä merkitty Udohin nimiin, vaikka Hoskosen vaikutus maalin syntymiseen vaikuttaa videon perusteella varsin kiistattomalta.

Interin Arttu Hoskonen toheloi pallon omaan maaliin:


Joukkueet: