Video: Aritz Aduriz upotti Barcelonan unohtumattomalla osumalla – ehti olemaan kentällä 45 sekuntia

Barcelonan

Athletic Bilbao aloitti kauden jäätävän kovalla tavalla, kun se kaatoi kotikentällään hallitsevan mestarin Barcelonan numeroin 1-0.

Barca joutui hankalista lähtökohdista vierasotteluun, sillä loukkaantunut Lionel Messi oli sivussa kokoonpanosta. Lisää huonoja uutisia tuli ottelun ensimmäisellä puoliajalla, kun Luis Suarez joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen vuoksi.

Tästä huolimatta Barcelonan maali avausjaksolla oli lähellä, koska joukkue osui kahdesti maalikehikoihin. Myös isännillä oli omat paikkansa, mutta tauolle lähdettiin lukemissa 0-0.

Barcelona sai toisella jaksolla paremmin ottelusta kiinni ja onnistui hallitsemaan pelitapahtumia. Vaaralliset maalipaikat jäivät kuitenkin vähiin, joten kamppailu näytti jo päättyvän maalittomaan pistejakoon. Sellaista ei kuitenkaan nähty, sillä vaihdosta kentälle tullut Aritz Aduriz ehti olemaan viheriön puolella alle minuutin, kunnes tärähti.

Kokenut hyökkääjä pamautti jäätävällä laukauksella pallon verkon perukoille ja sai kotiyleisön täydellisen huuman valtaan. Adurizin osuma jäi ottelun ainoaksi, joten pisteet jäivät San Mamesille numeroin 1-0.

Aritz Adurizin jäätävä maali kaatoi Barcelonan


Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: