Video: Artemi Panarin suorastaan kelmuili kättelyssä – maanmies Nikita Kucherovilta hyytävä vastaanotto

Artemi Panarin Jarmo Kekäläinen

Columbus Blue Jacketsin Artemi Panarin otti kaiken ilon irti, kun venäläistähden joukkue pudotti runkosarjan voittaneen Tampa Bay Lightningin suoraan voitoin 4-0.

Panarin oli suuressa osassa, kun Columbus eteni sensaatiomaisesti jatkoon, sillä venäläishyökkääjä iski tehot 2+3. Sen sijaan Tampa Bayn riveissä pelannut Nikita Kucherov joutui katsomaan synkkänä maanmiehensä juhlintaa, sillä runkosarjan pistepörssin voittaneen supertähden keskittyminen oli kaikessa muussa kuin pisteiden teossa. Kucherov joutui seuraamaan yhden pelin kokonaan katsomon puoleltakin, kun miehelle tuomittiin pelikielto Markus Nutivaaraan kohdistuneesta taklauksesta.

Panarin ja Kucherov kohtasivat viime yönä kättelyissä, kun joukkueet perinteisesti kiittivät toisiaan ottelusarjasta ratkaisun jälkeen. Venäläiskaverusten kohtaaminen ei ollut kuitenkaan aivan normaali, sillä suorastaan iloa pursunut Panarin heitti vielä hieman suolaa haavoihin. Columbus-tähti yritti iloisena saada Kucherovilta ylävitosta, mutta vastaanotto oli hyytävä, sillä Tampa-tähti ei lämmennyt alkuunkaan läpsyttelylle.

Lopuksi Panarin otti silminnähden murtuneen Kucherovin halaukseen, mutta vastakaikua ei juurikaan ollut tarjolla. Tiedä sitten, kuinka hyviä kavereita kaksikko on siviilissä. Todennäköisesti ovat tekemisissä, sillä muuten Panarinin elettä voisi pitää jopa todella epäkunnioittavana.

Mainos alkaa

Artemi Panarin heitti suolaa haavoihin

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

#Kucherov wasn’t feeling #Panarin’s energy in the post-game handshake line 😅 • (🎥: Twitter/jtarbett)

Henkilön TSN (@tsn_official) jakama julkaisu

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Instagramista!


Pelaajat:
Joukkueet: