Video: Artemi Panarin tarjoili hävyttömän upean maalisyötön maalivahdin längistä

Video: Artemi Panarin tarjoili hävyttömän upean maalisyötön maalivahdin längistä

New York Rangersin Artemi Panarin antoi aivan poskettoman syötön Jesper Fastin maaliin, kun hän livautti kiekon Fastille maalivahdin längistä.

New York Rangers piti pintansa kotikaukalossaan San Jose Sharksia vastaan ja nipisti tiukasta pelistä pinnat maalein 3-2. Ottelun avausmaalissa loistamaan pääsi Rangersin venäläistähti Artemi Panarin.

Avauserää oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun Panarin sai kiekon maalin kulmalle. Hän oli niin pienessä kulmassa, että oma laukaus ei ollut käyttökelpoinen vaihtoehto. Panarin näytti huikeaa luovuutta ja malttia kiekon kanssa.

Hän vetkutti ratkaisuaan niin kauan, että Sharks-vahti Aaron Dell aukaisi pakettiaan ja Rangersin Jesper Fast oli ehtinyt Dellin selustaan. Panarinin taktiikka onnistui täydellisesti ja hän heitti aivan maagisen ja täysin hävyttömän syötön Dellin längistä läpi. Fast sai putata kaikessa rauhassa kiekon Dellin selustasta pussiin.

Artemi Panarin livauttaa huikean passin maalivahdin längistä:

Katso myös: Video: NHL:ssä uskomaton tilanne – 42-vuotias jääkoneenkuljettaja joutui maaliin Torontoa vastaan ja torjui Carolinan voittoon

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut