Video: Artemi Panarin teki komean rankkarimaalin – olisiko osuma kuitenkin pitänyt hylätä?

Artemi Panarin rankkari - pallomeri.net

New York Rangersin venäläistaituri Artemi Panarin vastasi voittolaukauskisan ratkaisevasta osumasta ottelussa Minnesota Wildia vastaan.

Torstain NHL-kierroksella pelattu matsi oli edennyt voittolaukauksiin 3-3-tilanteessa. Mika Zibanejad osui Rangersin ensimmäisenä vetäjänä ja Ryan Donato puolestaan epäonnistui Wild-miehistöstä.

Seuraavaksi tuli Panarinin vuoro.

Hän laittoi silkinpehmeät kätensä käymään ja veivasi kiekon näyttävästi maaliin. Minnesotan maalivahti Alex Stalock kuitenkin viittoi heti suorituksen jälkeen tuomariston suuntaan, sillä venäläinen oli ennen laukaustaan lähes pysäyttänyt vauhtinsa ja mennyt silminnähden taaksepäinkin – tai ainakin hieman takaviistoon, kuten myös kiekkokin.

Mainos alkaa

Asiaa lähdettiin tarkastelemaan videolta, mutta sen perusteella mitään väärää ei todettu ja osuma hyväksyttiin. Wildin seuraava vetäjä Zach Parise ei saanut kiekkoa maaliin, joten Rangers vei voiton.

Panarinin maali aiheutti sosiaalisen median puolella runsaasti ihmettelyä. Monen mielestä se olisi ehdottomasti pitänyt hylätä, mutta osa taas tyytyi vain ylistämään venäläisen taituruutta.

Voit antaa oman tuomiosi alla olevan videon perusteella.

Tsekkaa myös: Video: Täysin älytön tempaus – Edmontonin Zack Kassian potkaisi vastustajaa rintaan

Artemi Panarin osui rankkarista komeasti, mutta varsin kyseenalaisesti:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,