Video: Artemi Panarin maalasi maagisella laukauksella Tuukka Raskin selän taakse

Video: Artemi Panarin maalasi maagisella laukauksella Tuukka Raskin selän taakse

Artemi Panarin hääräsi kentän hahmona, kun Colublus Blue Jackets tasoitti pudotuspelien 2. kierroksen ottelusarjan Boston Bruinsia vastaan 1-1:een.

Kuten avausottelussakin, ratkaisu haettiin jälleen jatkoajalta, ja tällä kertaa voittajaksi selvitytyi vierasjoukkue Blue Jackets lukemin 2-3.

Helpolla voitto ei tullut, sillä Boston oli niin sanotusti kuskin paikalla päästämättä vierailijoita kertaakaan johtoon varsinaisella peliajalla. Matt Grzelcyk vei kotijoukkueen avauserässä johtoon, ja Panarin tasoitti pelin toisen erän alkajaisiksi ylivoimalla.

Kuitenkin vain minuutin kuluttua tästä Bruins meni jälleen edelle David Pastrnakin toimesta. Ennen erän puoliväliä Panarin iski illan toisensa – ja sen hän tekikin sitten melkoisella tyylillä.

Venäläinen sai kiekon b-pisteen alakaarelle, ja kulma maalintekoon oli todella pieni. Tämä ei kuitenkaan häntä haitannut vaan upea rannelaukaus löysi tiensä millintarkasti Tuukka Raskin ohitse ja maalin kattoon.

Toki Rask ei tilanteessa ollut aivan parhaassa tasapainossa, mutta se ei vie pois sitä faktaa, miten tarkka ja vaativa suoritus Panarinin laukaus oli.

Panarinille merkittiin myös syöttöpiste Matt Duchenen ajassa 83:42 syntyneeseen jatkoaikamaaliin. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Artemi Panarin tempaisi melkoisen rannarin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Hockey Dailyn Twitterissä.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut