Arsenalin ja Manchester Unitedin välinen vääntö näkyy ilmaiskanavilla!

Arsenalin ja Manchester Unitedin välinen vääntö näkyy ilmaiskanavilla!

Yle tarjoilee perjantai-iltana todellista futisviihdettä koko kansalle, kun TV2:n ja Yle Areenan kautta on nähtävillä Arsenalin ja Manchester Unitedin välinen ottelu.

Jalkapallon huippuottelut jatkuvat Ylellä perjantaina, kun FA Cupissa pelataan kahden jättiläisen välinen kohtaaminen. Arsenal-Manchester United -ottelu tarjoileekin varmasti huiman näytelmän, sillä kotijoukkueella on alla komea Chelsea-voitto, kun taas ManU on porskuttanut viime viikkoina voitosta voittoon.

Manchester United onkin voittanut jo peräti seitsemän ottelua putkeen, mikä on nostanut joukkueen osakkeita rajusti Valioliigassa. Nyt panoksena on pisteiden sijaan paikka FA Cupin neljännesvälieriin, mikä varmasti kiinnostaa Ole Gunnar Solskjäerin miehistöä, sillä turnaus tarjoilee ManU:lle loistavan sauman pokaaliin.

Sama juttu on tietysti myös Arsenalin kohdalla, sillä Valioliigassa mestaruustaistelu on ohi ja Liigacupissakin matka on jo päättynyt. Näin ollen FA Cup ja Eurooppa-liiga ovat ainoat mahdollisuudet saavuttaa menestystä.

Lähetys TV2:ssa käynnistyy perjantaina klo 21:49. Itse ottelu pyörähtää käyntiin klo 21:55.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut