Arsenal – Liverpool ilmainen live stream – katso FA Community Shield netistä!

Arsenal Chelsea Mestarien liiga Afrikan mestaruuskilpailut veikkaus Mestarien liigan urheilukalenteri superviikonloppu Liverpool C More Wolvesin suomalaiset Mestarien liigan Viasatin urheilukanavat Yle Liverpoolilla Egyptin joukkue Mestarien liigan Real Madrid Egypti Mo Salah Liverpool Mestarien liiga urheilukalenteri valioliiga / Pallomeri.net

FA Community Shield käynnistää totutusti Englannissa uuden jalkapallokauden. Tässä live stream Arsenal-Liverpool-otteluun!

Arsenal-Liverpool – ilmainen live stream

Community Shieldissä iskevät yhteen FA Cupin voittaja sekä Valioliigan mestaruuden voittaneet joukkueet. Näin ollen tänä vuonna ottelussa nähdään Arsenalin ja Liverpoolin välinen yhteenotto.

Valioliigan kauden alku lähestyy kovaa vauhtia, joten molemmat joukkueet nähdään taatusti ykkösmiehistöllä tässä kauden ensimmäisessä tosipelissä. Kummallekin varmasti kelpaa myös pokaali, joten kentällä tuskin lähdetään löysäilemään. Näin ollen luvassa on hieno futisilta, kun kaksi Englannin kärkiseuraa taistelee voitosta Wembleyllä.

Ottelu käynnistyy klo 18:30 ja se on nähtävillä ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoima aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Mainos alkaa

LIVE STREAM AUKI!