Käsittämätöntä töhöilyä – Arsenal-pakki sössi vastustajalle huippupaikan ja hoiti itse vielä viimeistelynkin

Gonzalo Goni Arsenal Sarandi

Argentiinan liigassa nähtiin uskomaton pupellus, kun Arsenal Sarandin Gonzalo Goni loi vahingossa vastustajalla paikan ja viimeisteli itse.

Varhain sunnuntain puolella Suomen aikaa pelatulla Argentiinan liigan kierroksella nähtiin melkoinen moka, kun Arsenal Sarandi pelasi 1-1-tasapelin Talleres Cordobaa vastaan.

Kyseinen moka tapahtui 53. minuutilla, kun Arsenalin puolustajalle Gonzalo Gonille sattui erittäin synkkä hetki ja hän tasoitti pelin nololla tavalla.

Ensin Goni yritti katkaista vastustajan laukauksen onnistuen ensin tehtävässään, mutta heti katkon jälkeen hän sotkeutui omaan näppäryyteensä ja pyyhkäisi pallon takajalallaan vahingossa herkkupaikkaan toiselle vastustajan hyökkääjälle.

Pallon yllättäen saanut vastustaja ampui kuitenkin tolppaan, mutta pallo päätyi kuin päätyikin maaliin, kun Goni juoksi perään pelastamaan tilannetta tunaroiden pallon kimmokkeesta suoraan omaan maaliin. Goni lysähti välittömästi epäuskoisena maahan ja tämä koominen oma maali maksoi lopulta kahden pisteen verran.

Arsenal Sarandin Gonzalo Goni sähelsi huolella ottelussa Talleres Cordobaa vastaan:

https://twitter.com/CBSSportsGolazo/status/1538287276500758529

Katso myös: Huikea vapaapotkukuvio 11-vuotiaiden junnujen pelissä – PK-35 syötteli vastustajat aivan solmuun