Jatkaako Arsenal puhtaalla saldolla Valioliigassa?

Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Arsenal hakee jo kauden viidettä voittoaan, kun joukkue kohtaa keskiviikkona Aston Villan. Tässä vetovihjeet otteluun.

Arsenal – Aston Villa

Arsenalin alkukausi on ollut suorastaan upea, sillä joukkue on ainoa jokaisen ottelun voittanut seura Valioliigassa. Sen sijaan Aston Villalla on ollut tuskaisempaa, sillä neljästä ottelusta on irronnut vain kolme pistettä. Tuloksiakin suurempi huoli on peliesitykset, koska tekeminen kentällä on ollut sekavaa.

Arsenalin pelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolla, että edes pienet vastoinkäymiset ei murenna kokonaisuutta. Näin ollen joukkue pystyy omalla tekemisellään nousemaan myös tappioasemasta voittoon.

Lähdetään hakemaan keskiviikkona lapulle Arsenalin voittoa, josta markkinoiden korkeimman kertoimen 1.50 saa tällä hetkellä Coolbetilta.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!