Armand Duplantis jatkoi ennätystehtailuaan – ulkoratojen maailmanennätys meni uuteen uskoon Tukholmassa

Armand Duplantis Yleisurheilun
Kuva: Getty Images

Seiväshyppytähti Armand Duplantis jatkoi ennätysten uuteen uskoon laittamista, kun ulkoratojen maailmanennätys parani Tukholmassa.

Ruotsin Armand Duplantis teki Tukholman Timanttiliigan kilpailussa seiväshypyn uuden ulkoratojen maailmanennätyksen, joka on nyt 616. Duplantis ylitti korkeuden toisella yrittämällään ja paransi näin ulkoratojen parasta hyppyään yhdellä sentillä.

Duplantis pitää luonnollisesti nimissään myös on hallussaan myös lajin varsinaista maailmanennätystä. Hän hyppäsi 620 sisätiloissa Belgradin MM-kisoissa maaliskuussa 2022.

Mainos alkaa:

– Täysin uskomatonta. Tämä on vähintä, mitä voin tarjota ihmisille jotka ovat täällä katsomassa minua. Tunsin olevani kunnossa yrittämään 616. Se oli korkeus, jota ajattelin tänä aamuna. Ajatuksenani oli, että jos minulla on mahdollisuus, ylitän 616. Haluan tietysti hypätä korkeammalle MM-kisoissa, mutta katsotaan, Duplantis kommentoi Sportsbladetille.

Tukholmassa Duplantis osoitti olevansa lajin ylivoimainen valtias, sillä seuraaville sijoille yltäneet Christopher Nilsen ja Thiago Braz jäivät Duplantisin tuloksesta peräti 23 senttiä.

Armand Duplantis teki Tukholmassa uuden ulkoratojen maailmanennätyksen:

Katso myös: Uskomaton syöksykoppi MLB:ssä – Brewersin Jonathan Davis lensi pää edellä päin seinää


Pelaajat: