Armand Duplantis täysin omilla lukemillaan – jysäytti mielettömän tuloksen kauden avauskisassa

Armand Duplantis seiväshyppy 610 - Pallomeri.net

Ruotsalainen seiväshyppyhirmu Armand Duplantis avasi torstaina kisakautensa vuoden 2023 osalta, ja teki sen varsin ominaiseen tyyliinsä.

Uppsalassa hypätyssä, Duplantisin nimeä kantavassa Mondo Classic -kisassa voittoon riitti tasan 6 metriä, jonka ruotsalaistähti ylitti toisella yrityksellään. Toiseksi kisassa sijoittui Yhdysvaltain KC Lightfoot ja kolmanneksi Filippiinien Ernest Obiena, jotka molemmat ylittivät 591.

Kun voitto oli ratkennut, “Mondo” nosti riman kuuteen metriin ja kymmeneen senttiin. Ensimmäinen yritys ei tuonut haluttua lopputulosta, mutta toisella taivutuksella Duplantis onnistui ylittämään riman, joka jäi vapisemaan kannattimilleen.

Mainos alkaa:

Tämän jälkeen rima nostettiin korkeuteen 622, mutta maailmanennätys jäi tällä kertaa haaveeksi. Duplantisin nimissä oleva ME kirjataan siis edelleen lukemiin 621, mutta mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, tulee tuohon jo tänä vuonna lisäystä.

– Kauden ensimmäinen kisa, joten olen tyytyiväinen tulokseen, sanoi Duplantis SVT:lle ja totesi perään, että muutamia teknisiä asioita on vielä työstettävänä.

Armand Duplantis ylitti kauden avauksessaan 610:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: